شهردار مشهد مقدس: تفکر بسیجی، پیشرو و گره‌گشای مشکلات است گلوله‌باران ۳۲ دقیقه‌ای مشهد با تگرگ‌های «تخم‌مرغی» در سال ۱۳۳۳ کمبود انبار، از چالش‌های زیرساختی در حوزه اموال تملیکی خراسان رضوی است طلب ۳۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری مشهد از دستگاه‌های دولتی در «مهد توس» خبری از فروشگاه‌های شیکان‌پیکان نیست | بازاری که بوی گوسفند می‌دهد پیشرفت فیزیکی ۳۵ درصدی پروژه بازگشایی و احداث بولوار رضویه در مشهد با پیگیری شهرآرا بلیت متروی مشهد در نرم افزار «شهر من» ۲ هزار تومان شد بالاخره هوای کلانشهر مشهد سالم شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: اراده مدیریت شهری، بزرگداشت شهدا در هر محفل و محله و معبر است مدیرعامل ایران‌خودرو: قیمت‌ها افزایش پیدا نکند، به سرنوشت شرکت ارج دچار می‌شویم ارتباط وب‌سرویسی بین سازمان ثبت اسناد و شهرداری مشهد مقدس برقرار شد برآورد ۷۰۰ میلیارد تومانی از بودجه مورد نیاز برای تکمیل ایستگاه بسیج خط سه مترو مشهد عضو کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد: با فرصت ۱۰ ماهه شورا نتیجه زحمات اعضا را مشاهده می‌کنیم فرماندار مشهد: اقدام فرهنگی شهرداری در افتتاح خانه‌موزه ملک، شایسته تکریم است شهردار مشهد مقدس: خانه‌موزه ملک توجه مدیریت شهری به هویت اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی شهر را نشان می‌دهد + فیلم معاون خدمات شهری و فضای سبز شهرداری مشهد: در این دوره مدیریت شهری، فضای سبز بالغ بر ۵۵۰ هکتار توسعه پیدا کرده است رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد: پاسداشت مفاخر مشهد از دغدغه‌های شورا و شهرداری است بهره‌برداری از خانه‌موزه ملک در باغ وکیل‌آباد مشهد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) ساختمان دبیرستان آیت الله کاشانی مشهد در فهرست ملی میراث دفاع مقدس ایران ثبت شد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: برنامه منظم تزریق مالی به پروژه‌های شهری تنظیم شود رکورد استفاده از دوچرخه‌های اشتراکی بایدو مشهد در چهار سال اخیر شکسته شد
سرخط خبرها

آغاز تحویل موتورسیکلت برقی به متقاضیان شهری

  • کد خبر: ۶۹۲۸۹
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۱
آغاز تحویل موتورسیکلت برقی به متقاضیان شهری
معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهردار مشهد گفت: تاکنون ۵۴۳ متقاضی موتورسیکلت برقی از سوی اتحادیه ها، واحد‌های صنفی، شرکت‌ها و ادارات به سازمان مدیریت حمل ونقل بار دورن شهری معرفی شده اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهردار مشهد گفت: تاکنون ۵۴۳ متقاضی موتورسیکلت برقی از سوی اتحادیه ها، واحد‌های صنفی، شرکت‌ها و ادارات به سازمان مدیریت حمل ونقل بار دورن شهری معرفی شده اند.


خلیل ا... کاظمی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای جایگزینی موتورسیکلت‌های بنزینی با موتورسیکلت‌های برقی افزود: باتوجه به افزایش آلودگی هوای کلان شهر‌ها ازجمله کلان شهر مشهد و تأکید شهردار برای استفاده از حمل ونقل پاک در راستای کاهش آلودگی هوا و همچنین مصوبه شورای شهر برای استفاده از موتورسیکلت برقی، ستاد اجرایی طرح توسعه استفاده از موتورسیکلت برقی در سازمان حمل ونقل بار تشکیل شد. وی با بیان اینکه ۵ اولویت کاری برای این ستاد پیش بینی شده است، افزود: یکی از اولویت‌ها برقراری ارتباط با تولیدکنندگان موتورسیکلت برقی و بازدید از تولید‌های آن هاست که تاکنون با ۷ شرکت تولیدکننده تفاهم نامه امضا و ۱۲ محصول برای انتخاب معرفی شده است.


کاظمی اضافه کرد: اولویت بعدی این ستاد برقراری ارتباط با جامعه هدف استفاده کننده از موتورسیکلت برقی است که در اولویت اول پیک‌های موتوری و شرکت‌های خدماتی قرار دارند و در مراحل بعدی نیز پیک‌های ارگان‌های مختلف ازجمله پست مدنظرند. وی تصریح کرد: برهمین اساس، با ۸۷ اتحادیه صنفی، شرکت و اداره فعال در مشهد مذاکرات مقدماتی شده است و با پیگیری ها، برای معرفی متقاضیان موتور برقی با شهرداری مشهد همکاری خواهند کرد. وی ادامه داد: اولویت دیگر در حوزه به کارگیری موتورسیکلت برقی، پیگیری و اجرای طرح اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده بنزینی است که براساس آن برای اسقاط هر موتورسیکلت بنزینی به غیر از ۵۰۰ هزار تومان مرکز اسقاط، مبلغ یک‌میلیون تومان بلاعوض از سوی شهرداری مشهد به مالک موتور پرداخت می‌شود.


کاظمی به پیگیری ساخت ایستگاه‌های شارژ اشاره و خاطرنشان کرد: اولویت بعدی در این حوزه، تأمین خدمات پایه ازجمله ساخت ایستگاه‌های شارژ موتورسیکلت‌های برقی و شناسایی محل‌های استقرار این ایستگاه هاست که اقدامات لازم دراین باره درحال انجام است. وی گفت: همچنین پیگیری و هماهنگی با بانک عامل برای پرداخت تسهیلات معادل ۸۰ درصد هزینه خرید موتورسیکلت برقی تا سقف ۳۵۰ میلیون ریال یکی دیگر از راهکار‌ها برای ترویج استفاده از موتورسیکلت برقی است که سود مازاد بر ۴ درصد این تسهیلات را نیز شهرداری می‌پردازد.


معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهردار مشهد افزود: پس از ثبت نام متقاضیان در سامانه الکترونیکی که برای این امر در نظر گرفته شده است، این ستاد تقاضا‌ها را بررسی می‌کند و متقاضیان برای دریافت تسهیلات بانکی به بانک معرفی می‌شوند که پس از طی روند قانونی و دریافت وام، موتورسیکلت برقی به متقاضی تحویل داده می‌شود. کاظمی اضافه کرد: در همین راستا تاکنون ۵۴۳ متقاضی موتورسیکلت برقی از سوی اتحادیه ها، واحد‌های صنفی، ادارات و شرکت‌ها به سازمان مدیریت حمل ونقل بار درون شهری شهرداری مشهد معرفی و از این میان، ۳۷۳ متقاضی واجد شرایط تشخیص داده شده اند که از این تعداد نیز ۲۵۳ نفر تاکنون برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شده اند.

 

وی با بیان اینکه از ۳ خرداد تکمیل پرونده تعدادی از متقاضیان در بانک برای دریافت تسهیلات واگذاری موتورسیکلت‌های برقی آغاز شده است، اظهار کرد: در چند روز گذشته و با آغاز تخصیص وام از سوی بانک، ۲۲ موتورسیکلت برقی به متقاضیان تحویل داده شده است.
کاظمی در ادامه افزود: براساس برنامه ریزی ها، در گام اول ۱۰ هزار دستگاه موتورسیکلت برقی به متقاضیان واگذار می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->